onsdag, augusti 29, 2007

Rar

I svärmor har jag fått en liten extramamma. En sådan som skickar artiklar om naturmedicin som kanske kan hjälpa mot min allergi, som skickar med hemlagad paj att äta på tåget samt lindar in besticken och päronen i servetter med rosa rosor på, som lånar ut en handväska att ha till klänningen när jag glömt en egen och som bryr sig och lägger sig i alldeles lagom.

3 Comments:

Blogger Unknown said...

Hej Gudinnan! Haft semester och är tillbaks vid kontorsskrivbordet igen... I en veckas tid befann sig sambon och jag bara en pytteliten bit ifrån dig och din sambo men jag fegade ur och tog aldrig kontakt med dig... Ångrar mig lite nu... Planer på att fara söderöver snart igen kanske? :)

Hoppas du mår fint!

Kram!

2:05 em  
Anonymous Anonym said...

Visst är det härligt att få en till "extra-familj" :-) Vi får prata om våra härliga liv när vi ses på fredagkväll! Kramar Pia

10:39 fm  
Blogger Gudinnan said...

Anna: Nej men, letade ni er ända hit upp? Inte illa för att vara skåningar ;-) Jag har ju varit rätt nära er ett antal gånger också men det faller alltid på att jag hr så knappt om tid när jag väl är i skåneland. Var faktiskt ner förra helgen på bröllop t ex men hann bara ner och vända i princip. Men någon gång ska vi väl kunna ses =) Kram!

Pia: I lööööv extra-familj! Vi ses på fredag! Kram!

7:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se