torsdag, januari 05, 2006

En kärlek, två bröllop. två bebisar

Nyårsafton 2004 firade jag och T på en medeltidsfest förlagd i en bygdegård utanför stan. En helt lysande tillställning med "medeltidskläder", mat, dans och alkohol. Vi avlade ett gemensamt nyårslöfte den gången, jag och T, vi lovade att göra vårt bästa för att "gifta bort" varandra under det kommande året. Vi var trötta på singellivet och lovade att peppa varandra för att inte ge upp hoppet om att träffa en speciell person att dela livet med.

Ja, hur det gick för min del vet ni vid det här laget. Det gick riktigt, riktigt bra! Tack vare T ska ni veta. Jag kom i kontakt med Darling via nätet och fick genast en känsla av att det var något speciellt med honom. Jag mitt nöt var just på väg att strunta i honom eftersom han bodde för långt bort när T lade sig i och tyckte att jag var dum om jag inte kollade upp honom lite noggrannare. Tack underbara T för att du inte lät mig släppa iväg honom osedd!

Så vad har förra året fört med sig att minnas?

Kärleken. Behöver inte säga mer.

Amsterdam. Mitt första besök i Holland i samband med bröllopet Darling gärna ville ha med mig på. Fatta att vi två och en halv månad in i förhållandet åkte till Amsterdam för att gå på bröllop tillsammans! Det var första gången han presenterade mig som "my girlfriend".

Midsommar. Som i en Pripps Blå-reklam fast med mig och Darling som enda deltagare. Sill (veg-alternativ till mig)och nubbe på klipporna, bad, hångel, grillning på engångsgrill framåt kvällen.

Ölandsveckan. En vecka på campingen tillsammans med andra dansglada människor från hela Sverige. Sommarvärmen fanns på Öland den veckan, vi vände oss på Böda Sand, utanför stugan eller nere vid campingens badplats. Dans varje kväll.

Lille O. Årets första bebis bland vännerna.

Lille S. Årets andra bebis och min tredje gudson.

Min 30-årsdag. Firad på det sätt jag helst önskade, dvs tillsammans med nära och kära hemma hos mig.

Resor. Alla tåg jag sovit på och vaknat upp i på annan ort, dagtåg där jag äntligen fått möjlighet att sträckläsa mina böcker, flygplatsernas alla incheckningar, bagageband, alla bokningar via internet, alla tusenlappar vi lagt ut på att få träffa varandra.

Köpenhamn. Darlings födelsedagspresent till mig. Lyxweekend med Tivoli-besök, mycket kärlek och en ny stad att upptäcka.

Årets bröllop. Och årets bästa slut! Början på fortsättningen av deras liv tillsammans blev nyårsafton med fest hemma hos mig. Bra karma, mycket bra karma i mitt hem nu.
Bloggtoppen.se