fredag, november 25, 2005

Domstolspedofiler

Läste ännu en artikel om hur våra domstolar fungerar och blir mer och mer förtvivlad över vilka inkompententa gubbstruttar det verkar sitta där. Det lär vara kvinnor där också men hur de fungerar törs jag inte ens tänka på.

Vad är det med dessa herrar som alltför ofta väljer att fria eller sänka straffen för dem som är dömda för sexuella övergrepp mot barn eller för våldtäkt? Våra svenska lagar är egentligen ganska bra som de är skrivna idag och är tänkta att skydda de som utsätts för sexuellt våld. Men vad händer? Jo, vi har ett gäng som väljer att tolka lagen på ett helt annat sätt och väljer att så långt som det bara går fria, ge låga straff eller sänka straff för dem som blir dömda. Offren tar de ingen som helst hänsyn till och hur man t ex kan anse att det inte är en kränkning att bli utsatt för sexuella övegrepp när man är fyra år gammal och sover det övergår mitt förstånd.

Min finfina teori är att det sitter ett gäng med lätt pedofila drag i våra domstolar som tycker att det borde vara ok för män att roa sig med barn och småflickor ibland. Och vad då våldtäkt, det borde hon väl veta bättre än att råka gå ut fullt påklädd en kväll. Hon ville säkert egentligen, synd att dagens kvinnor ska spela så svårfångade
Bloggtoppen.se