måndag, november 21, 2005

Kärlekens Gudinna?

Statcounter är en spännande leksak. T ex vet jag nu att om någon googlar på "kärleksbrev" så kommer min sida upp på första sidan. Rätt trevlig tanke måste jag säga; det där att bli förknippad med kärleksbrev på nätet.

Mindre kul är kanske söksträngen "rensa avlopp i köket"

Glamourfaktor noll liksom


Tack vare (eller på grund av) Statcounter har jag blivit ett såååå nyfiket djur! Gissa om jag undrar vem som sitter via en server i Ukraina och läser min blogg?? Kan man bo i Sverige och gå via Ukraina, eller sitter det verkligen någon i Ukraina? Eller så kanske man kan ha en internetleveratör från Ukraina, vad vet den otekniska Gudinnan?

8 Comments:

Blogger vandrarvild said...

Jag har nån i Nova Scotia som läser min blogg. Gissa om jag är nyfiken på det då!

2:29 em  
Blogger Jesper said...

Om jag får vara lite förstörare av mystik så är nog de därna utländska läsarna bara spam-robotar... Det finns datorprogram som skannar internet efter hemsidor som de kan spamma och så öser di på av bara fan. Så den där ukrainaren eller nova scotianen är nog bara onda spamrobotar from hell tyvärr. :-/ För även om man motat olle i grind och stoppat deras möjligheter att skriva, så har di ändå varit här.

Men jag läser på riktigt i alla fall. :-)

5:10 em  
Blogger Unknown said...

Jesper: Fast där tror jag att du har lite fel när det gäller just Nova Scotia-personen och Ukraina-personen... De kikar in hos mig också väldigt regelbundet och liksom med ett "mänskligt" mönster.

En spamrobot skulle väl inte bry sig om att kika på samma sidor i flera månader? Eller?

7:30 fm  
Blogger Gudinnan said...

Jag vill gärna tro som Anna, att det faktiskt sitter någon ochler just nu över att jag är så nyfiken över dennes existens =)

10:02 fm  
Blogger Jesper said...

Spamrobotar är onda men dumma. Förmodligen finns det en kick-ass-server i just Ukraina som skannar internet typ 2.000.000 gånger i sekunden för att sända ut spam. Förmodligen betalar all världens "Penis elargement"- och "Cheap Viagra"-företag miljoners för att få sitt skit i Ukraina-datorn. Japps. Gud vad cynisk jag är... :-D

4:08 em  
Blogger Gudinnan said...

Jesper: Nu tycker jag att du är tråkig....i min rosa bubbla sitter det någon svensk nere i Ukraina och troget följer min kära blogg. *nickar* *josåärdet*

Men är det en ond dator så stoppar jag den effektivt med Word Verifikation. Yeh!

4:15 em  
Blogger Gudinnan said...

och det stavas förstås verification

4:16 em  
Blogger Jesper said...

Ja, det är klart att det är! Nej förresten, det är en snubbe som heter Ivan som läser svenska på kvällskurs för att kunna läsa din blogg. Han betalar en halv årslön för att kunna gå kursen och lever sen resten av året på torra brödkanter och vodka. Ja, så är det. Tummis. :-D

1:23 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se