tisdag, december 13, 2005

Blunda och peka

Med Sverigekartan framför oss försöker vi planera vår framtid. Hur vi ska få ihop punkt A, B, C och D på bästa möjliga sätt. Var vill vi bo? Var kan vi få jobb? Var är det lämpligast i förhållande till familjen? Var vill vi uppfostra våra barn? Var ska huset stå? Var skulle vi kunna trivas?

Det gör oss lätt panikslagna att behöva fatta beslut ganska snart, för nästa jul vill vi förbereda i Vårt hem. Då ska vill vi klä Vår gran och hänga en krans på Vår dörr.

5 Comments:

Blogger Unknown said...

Jag håller tummarna för att ni ska få pusslet att gå ihop! Och så hoppas jag att ni inte blir alltför besvikna om det där drömhuset inte hittas innan nästa jul...

7:45 fm  
Anonymous Anonym said...

*pekar på kartan* åhhh Nyköping! Yes! ;) Närhet till hav, närhet till sthlm och framförallt närhet till M och lille O!! Gbg inte alltför långt bort. inte resten av sverige heller! *vill vill vill*

8:28 fm  
Blogger Gudinnan said...

Anna: Det löser sig nog bara vi får ordning på tankarna....och drömhuset tror jag inte att vi har nästa jul men däremot gemensamt tak över huvudet =)

M & Lille O: Ja men.....mamma och pappa då...? Fast det vore toppen att ha er i närheten! *längtar till nyår*

9:39 fm  
Anonymous Anonym said...

*håller med M & lille O* Nyköping mycket bra alternativ!!! *hoppfull* Nära till flyg för resor till föräldrar, inga föräldrar som känner sig bortvalda. Närheten till M, A & O osså oss med förståss!! =)
Kram Å & N

8:19 em  
Blogger Gudinnan said...

Å: Nej.....det blir INTE nära till föräldrarna om vi flyttar till Nyköping....kolla på kartan en gång till....Jag vill att barnen ska kunna lära känna sina morföräldrar och kunna hälsa på dem och att de kan vara barnvakter ibland. Vi ska bo nära någons föräldrar och han är mer benägen att flytta norrut än vad jag är att flytta till Skåne. Så det så =)

11:53 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se