fredag, mars 30, 2007

De senaste dagarna har jag läst Marianne Fredrikssons Syndafloden och tänkt mycket på seende, på olika djup, på dimensioner och självklarheter. Fast jag får inte ner det i skrift ännu och nöjer mig med att meddela att vi åker till Prag och kommer hem till runt påsk.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ha nu en underbar resa me Darlingen!

7:26 fm  
Anonymous Anonym said...

Vännen! Jag hoppas att ni har haft det ljuvligt i Prag, men det är väl garanterat att ni har ;-) Vi får försöka få till det där samtalet... jag inser att vi har rätt fulltecknade liv, när vi inte har lyckats på flera veckor!

Grattis, grattis också till att ni skrivit kontrakt på huset! Jag ser fram emot att komma och hälsa på!

Kramar Pia

8:51 fm  
Blogger Gudinnan said...

Danstanten: Tack tack, det har jag verkligen haft också =D

Pia: Prag är en underbar stad och svägerskan är lyckligt gift numera. Ja du, vi har onekligne lite att tänka på både du och jag men nu Bör vi nästan prata snart! Jag är såååå nyfiken på hur du har haft det ;-) Lika bra att förvarna nu förresten....vi får tillträde 1/7.....vet du vad det tyvärr innebär? Och som inte går att göra något åt eftersom jag måste flytta upp älsklingen också? *uff* *gruff*

Kram!

10:44 fm  
Anonymous Anonym said...

Hej igen... jo, jag vet vad tillträdet 1/7 innebär, men förstår var prioriteringarna måste ligga :-) Så det är inte så mycket att göra åt. T1 och jag får tänka på dig under veckan och t några danser för dig!

Kram.

2:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se