tisdag, oktober 10, 2006

Så lite man vet

Det sägs att bra saker händer bra människor (utrycket "good things happens to good people"). Då har jag en stilla undran; vilken kategori tillhör då jag?

Jag tycker att jag är värd en bättre livssituation än det här, men jag kan ha misstagit mig.




Nej, jag förväntar mig inte att ni ska säga att jag är en bra människa. Det är endast en stilla undran ut i universum.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tror bra och dåliga saker händer både det man vill kalla dåliga och goda människor. Kanske är det hur vi reagerar på omständigheterna som gör att vi har en påverkan. Alla drabbas av nederlag. Alla.

8:48 em  
Blogger Gudinnan said...

Visst är det så. Men de flesta av oss kommer någon gång att ha svårt att se tingens mening, även om man rent logiskt vet att man inte är ensam och att det finns lärdomar att dra.

8:52 em  
Blogger Unknown said...

Kram!!!

Mina "gamla" Hotmailkonton har raderats (inaktiv som jag har varit) men om du vill mejla mig så har jag en @home.se-adress också. Adressen börjar med anna och sen punkt och sen mina efternamnsinitialer (innan @ alltså). Kommer du ihåg mina efternamnsinitialer?

Kram igen!

7:06 fm  
Anonymous Anonym said...

Det säger sig självt att det inte bara händer bra saker för bra människor. Fram tills jag var 30 hände det inte många bra saker i mitt liv, men mer än tillräckligt med dåliga saker för att kunnat få mig att må pykiskt dåligt och gå på antidepressisva som en av mina systrar om jag hade haft otur.

Det enda man kan göra är att bita ihop och försöka härda ut. För någon gång kommer en vändning! Visserligen är livet inte alltid ljust även när man har det bra, utan det kan komma små fläckar framför solen då också.

Och det har inget att göra med om man är en bra eller dålig människa.

Men du är i din fulla rätt att tycka att det är dags för en ljusning!!! *kram*

8:00 fm  
Blogger Gudinnan said...

Jo då, det kommer att bli bra. Det är bara så j***A jobbigt att känna det som att man sitter i rävsax utan att kunna ta egna beslut för att göra det bättre

11:13 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se