torsdag, juli 13, 2006

Må Peter dö....

..en lång och plågsam död.

Hur kan en man göra så här mot sin fru?

Alla torskar förtjänar HIV, syfilis och en dyr skilsmässa från sin fru.

5 Comments:

Blogger vandrarvild said...

men herrejävlar. JÄVLA IDIOT!
Det är nästan så att man önskar att det fanns en sjukdom för vissa, som får deras kuk att ruttna och trilla av, så att deras sexliv reduceras till att klämma bröst så att de aldrig någonsin kan göra något åt sin kåthet...

Och föresten: Kollar de ALLT blod som man lämnar in då, eller kollar de bara ibland?

3:39 em  
Blogger Gudinnan said...

Ja, må kuken ruttna ihop och trill av på dem!

Och allt blod testas, utan undantag =)

3:57 em  
Anonymous Anonym said...

vad som skrämmer mig är att även om frun lämnar blod måste hon smittas först av sin man. Jag har träffat hivpositiva som levt med en partner i 5 år utan att smitta överförts. Att det blivit så är att hiv inte smittar i varje samlag utan att det är rysk rolette, har man som den här killen hade en typ av virus som inte är så aggresivt, själv ett bra immunförsvar och har en partner som har högt imunförsvar kan det gå ett tag innan smitta överförs. Fy fan... han borde gå och testa sig snarast själv!!! och söka hjälp!!

12:25 em  
Anonymous Anonym said...

Jag fattar inte varför otrogna män tar för givet att deras fru alltid ska finnas där för dem och att så länge hon vet spelar det ingen roll vad han gör (det värsta uttryck jag vet!!!). Han är inte VÄRD att ha en fru!!

2:01 em  
Blogger Gudinnan said...

Exakt, jag har också funderat hur sådana män (ibland även kvinnor) är funtade egentligen. De verkar leva enligt en helt annan uppfattning om vad som är etik och moral.

7:41 fm  

Skicka en kommentar

<< Home

Bloggtoppen.se